Om C.K. Montage

I begyndelsen af 1987 så Claus Kristiansen muligheden for at starte som selvstændig tømrermester. En mulighed, der åbnede dørene for C.K. Montage. I begyndelsen var C.K. en lille virksomhed med to tømrere. De første tre år gik det rigtig hurtigt for C.K. Montage, med montering af ca. to udestuer om ugen. De to tømrere fik derfor hurtigt gjort sig nogle erfaringer med udestuer.
Omkring 1990 begyndte danskernes byggelyst at stagnere, sammen med økonomien , og C.K. Montage var nødsaget til også at finde arbejde udlandet, heriblandt England, Tyskland og Schweiz. En oplevelse der har givet nogle vigtige erfaringer for Claus Kristiansen, og de øvrigt ansatte.
Hen mod slutningen af det 20. århundrede begyndte det igen at gå opad for byggebranchen, hvilket betød at C.K. Montage kunne ansatte yderligere tre tømrere og fokusere sin arbejdskraft på det danske marked.
I 2003 havde Claus Kristiansen fået så meget erfaring med branchen, at han fik lyst til at åbne sin egen butik og udstilling. Samme år blev C.K. Montage registereret som et ApS.
Igennem årene er det blevet til montering af mere end 600 udestuer/vinterhaver og andre tilbygninger for C.K. Montage ApS.

 
  Tømrerfirmaet C.K. Montage ApS - Lyngvej 3 Sejs, 8600 Silkeborg
Tlf. 40 17 88 80 - Fax 86 84 62 37